Ανελκυστήρες Ατόμων

Ανάλογα με τη χρήση του κτηρίου, τις διαθέσιμες οικοδομικές προδιαγραφές και τις δικές σας ανάγκες, σας προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο ανελκυστήρα από μια πληθώρα επιλογών.

Για κτήρια που δεν έχουν πρόβλεψη για φρεάτιο:

Παρέχουμε ανελκυστήρες που περιλαμβάνουν φρεάτιο (μεταλλικός σκελετός ή σκελετός από αλουμίνιο),  δεν απαιτούν πυθμένα φρεατίου παρά μόνον 10cm, ούτε μηχανοστάσιο, όλος ο εξοπλισμός τοποθετείται εντός μεταλλικού ερμαρίου παραπλέυρως του φρεατίου  και μπορούν να λειτουργήσουν με κλασική μονοφασική παροχή 220V – 16Amp.

Για κτήρια με πρόβλεψη φρεατίου διαθέτουμε Υδραυλικούς & Μηχανικούς ανελκυστήρες:

Υδραυλικοί

Τοποθετούνται συνήθως σε μονοκατοικίες και κτήρια κατοικιών, με λίγους ορόφους και μικρή χρήση. Διαθέτουν εξαιρετικά ομαλή κίνηση και έτσι δεν προκαλούνται κραδασμοί, ενώ παράλληλα έχουν μικρή κατανάλωση ενέργειας. Χαρακτηρίζονται από την πιο οικονομική και γρήγορη εγκατάσταση τους σε σχέση με τους αντίστοιχους μηχανικούς.

Υδραυλικοι

Μηχανικοί

Αποτελούν την ιδανική λύση σε πολυώροφα κτήρια με μεγάλη επισκεψιμότητα. Η ταχύτητα κίνησης μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ την ταχύτητα των υδραυλικών ανελκυστήρων. Σε συνδυασμό μάλιστα με τοποθέτηση inverter, οι μηχανικοί ανελκυστήρες προσφέρουν πολύ ομαλές και αθόρυβες διαδρομές. Η μικρότερη κατανάλωση ρεύματος που έχουν από τους αντίστοιχους υδραυλικούς τους καθιστά κατάλληλους και για κτήρια κατοικιών.

MHXANIKOI

Είτε είναι Κτήρια Κατοικιών

Previous slide
Next slide

Είτε είναι Επαγγελματικά Κτήρια

Previous slide
Next slide

Με μια επίσκεψη στο χώρο σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη λύση για εσάς.