Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ΚΙΝΗΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005 στο Πικέρμι και εξυπηρετεί όχι μόνο την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων αλλά όλο το νομό Αττικής.

Το όραμά μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ακριβώς γι’ αυτό μας έχει επιλέξει ως εξειδικευμένους συνεργάτες της η KLEEMANN ΕΛΛΑΣ, η Νο. 1 εταιρεία ανελκυστήρων & συστημάτων ανύψωσης στην Ελλάδα.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, υπάρχει εκθεσιακός χώρος. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε από κοντά τα προϊόντα που θα καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.

Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε ευελιξία επιλογών στους πελάτες μας, συνεργαζόμαστε και με τους γνωστούς οίκους Ανελκυστήρων GMV, MORIS, ALBERTO SASSI και Montanari.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην προμήθεια, εγκατάσταση, επισκευή, ανακαίνιση, εκσυγχρονισμό, αδειοδότηση (καταχώρηση), συντήρηση και τεχνική υποστήριξη όλων των τύπων ανελκυστήρων & ανυψωτικών μηχανημάτων σε παντός είδους κτήρια και εγκαταστάσεις (π.χ. μεζονέτες, πολυκατοικίες, κτήρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, κτήρια δημοσίων υπηρεσιών, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτήρια, σταθμοί τρένων, αεροδρόμια, κ.ά.).

Η ΚΙΝΗΣΙΣ ιδρύθηκε από τον Χρήστο Παΐζη, πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο – Μηχανολόγο Μηχανικό (London Thames Polytechnic), με μεταπτυχιακό στην ειδικότητα του Ενεργειακού Μηχανικού (U.M.I.S.T., Manchester). Από το 2004 έχει τους τίτλους του Αξιολογητή Φορέων Πιστοποίησης στον τομέα των Ανελκυστήρων & Ανυψωτικών από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) του Υπουργείου Βιομηχανίας, και του Εξουσιοδοτημένου Ελεγκτή Ανελκυστήρων από την TÜV HELLAS S.A. (νυν TÜV NORD) για την Ελλάδα και από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (Κ.Ε.Π.) για την Κύπρο. Έχει διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό και Διευθυντής του τμήματος Επιθεώρησης – Πιστοποίησης Ανελκυστήρων του φορέα TÜV HELLAS S.A. (νυν TÜV NORD), συμβάλλοντας ενεργά στην υλοποίηση πολλών σημαντικών έργων (Ερρίκος Ντυνάν, Ιασώ, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, Ολυμπιακό Χωριό, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βουλή των Ελλήνων, Jumbo, Σκλαβενίτης, Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Holiday Inn, Divani, Καψής, Porto Carras, κ.α.).

Η Νο. 1 επιλογή στους ανελκυστήρες!