Προϊόντα

Ανελκυστήρες για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις!

Ανελκυστήρες Ατόμων

Επαγγελματικά Μηχανήματα Ανύψωσης

Συστήματα για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες

Η εταιρεία ΚΙΝΗΣΙΣ δραστηριοποιείται στην προμήθεια, εγκατάσταση, επισκευή, ανακαίνιση, εκσυγχρονισμό και αδειοδότηση όλων των τύπων Ανελκυστήρων (Ασανσέρ) & Ανυψωτικών Μηχανημάτων σε παντός είδους κτήρια και εγκαταστάσεις. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη (υπηρεσία aftersales) σε νέες εγκαταστάσεις αλλά και σε υπάρχοντες ανελκυστήρες.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων (ως εξειδικευμένος αντιπρόσωπος της KLEEMANΝ HELLAS), ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε και με τους γνωστούς οίκους ανελκυστήρων GMV, MORIS, ALBERTO SASSI και Montanari, για να παρέχουμε ευελιξία επιλογών στους πελάτες μας.

Όλα μας τα προϊόντα είναι σε πλήρη συμμόρφωση με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ81-20/50 και προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Μετά από επίσκεψη εξειδικευμένου μηχανικού μας στο έργο σας, θα σας προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο ανελκυστήρα, ανάλογα με τον τύπο του κτηρίου, τις διαθέσιμες οικοδομικές προδιαγραφές και τις δικές σας ανάγκες, μέσα από μια πληθώρα επιλογών.

Παρακάτω, θα βρείτε τις διάφορες επιλογές ανελκυστήρων:

Πιστοποιητικά